Milyen problémákra adunk megoldást – Miért válassza a Bluewaysoftot

Nehéz új munkatársakat találnia?
Manapság igen nehéz az új munkaerő kiválasztása, beleértve a toborzási folyamatokat is. A vállalkozáson belül is több feltételnek kell megfelelni. Szükséges egy alapvető betanulási idő, nem mellesleg az a személy, aki az újonccal foglalkozik, hasznos időtől esik el. Mindez elkerülhető, sőt még hasznos időt is fel lehet szabadítani egy-egy munkavállaló számára, aki így a további folyamatokkal foglalkozhat.
Hogyan?
Automatizálással és az adminisztráció csökkentésével, átláthatóbbá tételével. Rövid időn belül megtérülő, egyedileg a vállalkozás működési elvén alapuló szoftver kifejlesztése által biztosított a növekedés.
Az Excel táblázatok tömkelege helyett egy könnyen kezelhető, átlátható nyilvántartást szeretne?

Nagyon sok vállalkozás indulásakor Excel táblázatokban kezdi el vezetni a különböző nyilvántartásait. Az idő előrehaladtával az adatmennyiség nagymértékben megnövekszik, aminek adminisztrációs teendőit egyre nehezebb ellátni és egyre komplexebb szerkezetet igényel, számos terhet eredményez.

Az Excel egy nagyon jól használható táblázatkezelő program, amely oszlopok közti matematikai műveletek végzésére használható, de nagyobb, komplexebb összefüggésű adatok esetén nehézkes, szinte használhatatlan. Nagyobb teljesítményű számítógépet igényel, emiatt a hardver és szoftver bekerülési költsége magas, továbbá a speciális grafikus formátumok egyszerű nyomtatón nem mindig jelennek meg szépen, ami további problémákhoz vezethet.

Az általunk fejlesztett szoftverek kezelhetősége egyszerű, több felhasználós, teljes mértékben átlátható és a mindennapi számolási feladatok elvégzése a program által automatizálható, ezáltal egyszerűsíti és gyorsítja a munkavégzést.

Behozhatatlan piaci előnyre tenne szert?
Előzze meg versenytársait gyorsítással, automatizálással, a költségek csökkentésével és az ügyfelek elégedettségének növelésével.
Hogyan?
Az egyedi, vállalkozásokra szabott szoftverek nagyban hozzájárulnak a mindennapi munkavégzéshez, maximalizálva ezzel a produktivitást, ami egyértelmű bevételnövekedéshez vezet a későbbiekben.
A siker hozzávalói: minőség, hatékonyság, átláthatóság és nyomonkövethetőség
Segítünk rendet teremteni a káoszban! Vállalkozására szabott nyilvántartó rendszert készítünk, melyben egy helyen elérhető lesz minden. A rendszer egyszerű, gyors kezelhetősége rengeteg időt megtakarít, ezáltal biztosít új forrást a célok elérése érdekében. Riportok, kimutatások tárolása, elemzése, kollégák feladatainak kiosztása, a velük való kapcsolattartás egyszerűsítése és munkavégzésük nyomon követése.. Ez csupán pár példa az általunk kínált hatékonyságnövelő eszközök lehetősége közül.
Javítaná az együttműködést a helyszínekre kijáró munkatársaival?

A mai infokommunikációban egyre nagyobb, sőt ma már meghatározó szerepet töltenek be az okostelefonok, illetve táblagépek. Szerepük megkerülhetetlen, felhasználási lehetőségeik szinte korlátlanok.

Az általunk, egyedileg a cég számára fejlesztett szoftvereket, az előzetes igények felmérése után készítjük el, így pontosan azt az eredményt fogja kapni, amire várt, sőt a szoftvert androidos kliens alkalmazással is kiegészítjük, amennyiben szükséges. Ennek segítségével bármikor, bármelyik helyszínre kiérkező kolléga munkavégzése hatékonyabb és gyorsabb lesz mint korábban. Hiszen egy tablet mindig kéznél van és a beépített funkciók által automatizálódik és gyorsul az adminisztráció, egyszerűsödnek a munkafolyamatok, nő a hatékonyság, átláthatóak lesznek az elvégzett napi feladatok (akár GPS nyomon követéssel), és mindezekről a nap bármely időpontjában kimutatás készíthető. Nincs több elmaradás! Egyedi szoftverével a csúszások elkerülése is tervezhető, és automatizált értesítések küldhetők róla.

Íratkozz fel és értesítést kapsz a legújabb cikkeinkről és híreinkről!